Black Smoke
the ultimate pyro-culinairy hot spot

We zijn houden het kort: dit is gewoon de meest vette, waanzinnige en heetste werkplek waar jij je vingers aan mag branden. Leren, werken, poen, wat je motivatie ook is, als je maar van het poetsen en niet lullen bent, ben je welkom in onze crew.

Check out Black Smoke:

We kunnen je via de site niet laten voelen en ruiken hoe vet Black Smoke als werkplek is. Maar we kunnen het wel aan je laten zien. Check it out!

Over Black Smoke:

Black Smoke Rotterdam is dé hotspot voor een te gekke ervaring vol BBQ, Booze en een fikkende vleug attitude. Gelegen op het Van Nellefabriek terrein aan de rand van Rotterdam geven we gasten in onze brandende tempel een “blow your socks off BBQ-experience”. Of je nu komt om te eten of werken, genieten en vlammen zal je.

De met vuur en rook doorspekte menukaart is een eerbetoon aan de ambachtelijke BBQ-technieken uit de hele wereld voorzien van onze eigen BS twist. Van low- en slow classics als spareribs en juicy briskets, hele lammeren aan het assado kruis tot aan verrassende veggie opties, elke hap is een party to eat & serve.

Al deze BBQ-goodness wordt weggespoeld door een kick-ass drankselectie. Veertien ambachtelijke bieren op tap, vette whisky’s en creatieve cocktails vloeien uit de imposante 14 meter lange bar waar de bartenders al shakend en tappend de massa dorstige gasten bedienen. Tijdens onze party nights is de bar de place to be, van dikke feesten met DJ’s tot aan rock nights met livemuziek, als we feesten, feesten we hard!

Maar Black Smoke Rotterdam is meer dan alleen goed eten en drinken. De sfeer is hier gewoon lekker levendig en gastvrij. Of gasten nu komen chillen met maten, een after-work borreltje doen of iets vieren, bij ons zijn ze altijd welkom en voelen ze zich meteen thuis.

Als werkgever zijn we goed voor onze mensen! Daar maken we echt een punt van.  We bieden een dynamische werkomgeving waarin creativiteit en teamwork centraal staan. Bij ons kun je groeien en jezelf ontwikkelen, dus we geven je alle ruimte om je ding te doen en te shinen.

Dus als je op zoek bent naar een te gekke job in de horeca, kom dan bij ons team. Black Smoke Rotterdam is dé plek waar BBQ, Booze en een relaxte vibe samenkomen voor een onvergetelijke ervaring en we nodigen je uit om daar deel van uit te maken.

Black Smoke website

Jord over Black Smoke:

Je staat te trappelen om je sollicitatie te sturen. Heel goed. Om je nog dat laatste beetje te overtuigen (alhoewel we denken dat dat niet eens meer hoeft), legt onze captain Jord Althuizen in onderstaande video uit waar het concept Black Smoke voor staat.

Bereikbaarheid

Black Smoke Rotterdam is uitstekend bereikbaar door de unieke ligging op het Van Nelle Fabriek terrein. Of je nu met de auto, openbaar vervoer (8 minuten vanaf Rotterdam CS en 8 minuten vanaf station Schiedam) of lopend komt, er komen is geen uitdaging. Je zult er echter nooit meer weg willen gaan.

Auto

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Uitstekend te bereiken vanaf de A4, A13 en A20. Bij aankomst trek je een kaartje bij de slagboom en rij je naar binnen, parkeerterrein ligt achter het hoofdgebouw.

OV

Bus: Bushalte Beukelsbrug / Van Nellefabriek ( met RET Frequentbus 38 of B9) daarna 4 minuten lopen naar het restaurant. (LET OP: gedurende de zomervakantie vervalt van buslijn 38 de Van Nelle halte).

Tram: Halte Spartastraat (tramlijn 8) daarna 11 minuten lopen naar Black Smoke.Halte Mathenesserbrug (Tramlijnen 21, 23 en 24) daarna 14 minuten lopen naar Black Smoke. Plan hier je OV route: 9292.nl

Wij zoeken teammembers voor

We like talent

Staat jouw droom job er niet bij? stuur ons dan een open sollicitatie.

Vind je zelf dat je nogal getalenteerd bent, overtuig ons dan! Stuur je CV met een super dikke motivatiebrief, foto, video (maakt ons niet uit), waarvan wij overdonderd worden en jou uitnodigen voor een meet up.

Lees meer