The Rough Chef
The serious business behind the business

De Smokey Goodness en Black Smoke business worden behind the scenes door The Rough Chef met vurige bezieling in goede banen geleid. Daarnaast worden alle merken hier mooi verpakt in strakke marketing strategieën en kick-ass content. Of het dat nou filmpjes zijn voor Social media of een campagne voor een dikke boekpromotie, dit is het smeulende hart van alles. In deze vlammende boiler room zijn creativiteit en lef de toverwoorden om dagelijks alle “hot ideas” tot leven te laten komen. Nooit, maar dan ook never nooit een dull moment.

Check out The Rough Chef:

Een suffe kantoortuin? Hell no! Werken bij The Rough Chef betekend dat je vanuit het Smokey Goodness BBQ walhalla werkt aan BBQ world domination. Not bad huh, wacht maar tot je ons lunchaanbod ziet…

Over The Rough Chef:

The Rough Chef is niet zomaar een bedrijf, het is een krachtige motor die managementsupport biedt aan onze eigen horecabedrijven Smokey Goodness, Black Smoke en The Rough Kitchen). We zijn de fire power achter het succes van deze ondernemingen en zorgen ervoor dat ze lekker kunnen vlammen met het serveren van geweldig eten en drinken en rock your socks of ervaringen creëren.

Maar dat is nog niet alles wat we doen. We hebben ook een talent voor het creëren van geweldige content, zowel voor onszelf als voor externe partijen. Van de ongeëvenaarde boeken van Smokey Goodness en Black Smoke, recepten, TV-programma’s (Grillmasters, BBQ Street) tot social media content, we weten hoe we de juiste snaar moeten raken en inspirerende verhalen kunnen delen met de wereld.

Daarnaast hebben we een kick-ass team van Marketeers en content creators die verhalen tot leven brengen. Of het nu gaat om het schrijven van boeken vol smaakvolle recepten of het beheren van social media-accounts die mensen hongerig maken naar meer, we weten hoe we de aandacht kunnen trekken en een blijvende indruk kunnen achterlaten.

Dus, als jij op zoek bent naar een dynamische en veelzijdige carrière in de horeca maar zet jij liever je brains dan je handen aan het werk? Dan is The Rough Chef de plek voor jou! Sluit je aan bij ons team en werk samen met ons aan het ondersteunen van geweldige horecabedrijven en het creëren van content die de wereld verovert. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een team dat de juiste ingrediënten heeft voor succes!

Jord over The Rough Chef:

Je staat te trappelen om je sollicitatie te sturen. Heel goed. Om je nog dat laatste beetje te overtuigen (alhoewel we denken dat dat niet eens meer hoeft), legt onze captain Jord Althuizen in onderstaande video uit waar het concept The Rough Chef voor staat.

Bereikbaarheid

Smokey Goodness is uitstekend bereikbaar of je nu met de auto (vlak bij de A13), openbaar vervoer (6 minuten vanaf station Delft-Zuid) of lopend komt, you will get to BBQ-heaven!

Auto

Rotterdamseweg 374
2629 HG Delft

Uitstekend te bereiken vanaf de A4, A13 en A20. Parkeren kan gratis bij ons voor de deur of op het L&R terrein van de TU.

Bereikbaarheid

Bus: Bushalte Delft Kluyverweg, daarna twee minuten lopen.

Trein: Station Delft-Zuid, daarna circa zes minuten lopen. Plan hier je OV route: 9292.nl

We like talent

Staat jouw droom job er niet bij? stuur ons dan een open sollicitatie.

Vind je zelf dat je nogal getalenteerd bent, overtuig ons dan! Stuur je CV met een super dikke motivatiebrief, foto, video (maakt ons niet uit), waarvan wij overdonderd worden en jou uitnodigen voor een meet up.

Lees meer