Plenty of jobs for every age skillset and attitudes

Sta je aan het begin van je carrière en sta je te trappelen om meters te maken? Heb je al jaren vuurvaste handen die jeuken om je skills te showen? Of ben je een doorgewinterde hospitality tijger met the right attitude? Dan hebben we bij onze bedrijven een plek voor jou. Zolang je maar wilt vlammen.

Waar wil je aan de slag?

Wil je vanuit dezelfde locatie iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Dan is Black Smoke de perfecte plek voor jou. Wordt je juist meer aangetrokken door afwisselende avonturen? Geloof ons, bij Smokey Goodness is geen dag hetzelfde. Is een coördinerende rol waar jouw vuurtje meer van ontbrandt? Laat je dan uitdagen bij The Rough Chef. Bekijk hier het overzicht van de verschillende jobs die we op dit moment open hebben staan.

Black Smoke
All Jobs

Het meest smaakmakende BBQ-restaurant van de Benelux waar alles draait om BBQ, Booze en Attitude!
De service is er net zo heet als de vuurbox van de smokers en de gasten vol van alle smoked creaties.
Check it out

Smokey Goodness
All Jobs

De grootste BBQ’s, de grootste muziekfestivals en de grootste fans van heerlijk fire cooked food komen bij Smokey Goodness.
Het rokerigste en opvallendste cateringbedrijf van Nederland.
Check it out

The Rough chef
All Jobs

Je bent gek bent op het creëren van zinderend hete content en ziet het laten groeien onze eigen hospitality bedrijven en merk als hot mission!
Dan kan bij de Rough Chef vet carrière maken.
Check it out

HOT, HOTTER HOTTEST JOBS NU BESCHIKBAAR:

Black Smoke

Over Black Smoke.

Dit zinderend hete BBQ-restaurant op het iconische Van Nellefabriek terrein in Rotterdam is een ware hotspot voor de liefhebber van Fire-cooked food.

Met een keuken vol vuur waar internationale gerechten worden gerookt en geschroeid, cocktails nog met de hand geschud worden en waar service with a smile not good enough is.

Black Smoke Rotterdam is dé werkplek waar je mee kan vlammen op het hoogste niveau van hospitality in een hecht team waar collega’s al snel goeie maten worden.

Lees meer

Smokey Goodness
Over Smokey Goodness.

Al sinds 2010 vlamt Smokey Goodness op de grootste muziekfestivals, bijzondere bedrijfsevents en gezellige corporate borrels met de grootste BBQ’s van de Benelux.

Naast trendsettende bites voor bizar grote groepen bereiden, raast het vuur van Smokey Goodness nog veel verder met boeken, workshops, winkel en webshop. Als het wat met professioneel fikkie stoken te maken heeft, dan doen we er wat mee.

You like to play with fire?
Dan is Smokey Goodness waar je moet zijn.

Lees meer

The Rough Chef
Over The Rough Chef.

The Rough Chef is de dikke ronkende motor achter alle fiery activiteiten die we met het bolwerk van bedrijven uitvoeren.

Van Management support voor de operationele hospitality bedrijven (Black Smoke, Smokey Goodness en The Rough Kitchen) tot marketing en content creation voor derden.

Wil jij vlammen en op meerdere gebieden uitgekookte plannen uitvoeren, dan kan je bij de Rough Chef helemaal los.

Lees meer