Smokey Goodness
waar al jouw pyro-culinare dromen uitkomen.

Het Smokey Goodness BBQ walhalla is dé plek waar elke BBQ fan wel een keer geweest moet zijn. Het is ook de plek waar jij als crew member veel tijd gaat doorbrengen wanneer je bij ons werkt. Hier worden opdrachten voorbereid, workshops gegeven en de heerlijkste recepten ontwikkeld. Ook is het de uitvalsbasis om op avontuur te gaan. Je reist met de rest van de crew naar de grootste festivals en de heetste events om fans met trek de heerlijkste bites en drinks te serveren.

Bij ons kan je knallen als een malle en fikkie stoken op de mooiste plekken. Solliciteer nu een van de functies. Dat is misschien wel je beste beslissing ooit!

Check out Smokey Goodness:

BBQ heaven on earth bestaat echt, we noemen het ons BBQ-Walhalla. Watch & wonder, want zo mooi kan jouw werkplek zijn.

Over Smokey Goodness:

Smokey Goodness is dé plek waar jij wilt zijn als het aankomt op een badass carrière in de BBQ-wereld. We zijn op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde mensen die met ons willen rocken en de ultieme BBQ-ervaring willen creëren.

Bij ons draait alles om het creëren van smaakmakende belevingen en mensen inspireren zelf beter te BBQ’en. We streven er naar onze BBQ-pioniers spirit (die we al hebben sinds de oprichting in 2010) om de grenzen van koken met vuur te blijven verleggen. Zo adopteren we bereidingstechnieken van over de hele wereld en passen deze niet alleen toe op vlees, maar ook vis en groenten. Naast catering bieden we ook BBQ-workshops en hebben we een online en offline winkel voor BBQ’s en vurige goodies.

We bieden meer dan alleen damn good fire cooked food & BBQ gear. Bij ons krijg je de kans om te werken met een team van BBQ-masters die dezelfde passie delen. Samen creëren we een onweerstaanbare en unieke culinaire belevingen op de grootste events en muziekfestivals met onze waanzinnige smokers, vurige installaties en can do attitude.

Bij Smokey Goodness draait het om attitude. We geloven in teamwork, creativiteit en het streven naar BBQ-excellence. Als we iets nog nooit gedaan hebben hanteren we de Pipi-langkous filosofie: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om je BBQ- en catering skills te ontwikkelen en je talent te laten zien.

Dus, als jij klaar bent om je BBQ-passie naar een hoger niveau te tillen, kom dan bij ons solliciteren. Smokey Goodness biedt een uitdagende en opwindende werkomgeving waar je jezelf kunt ontplooien en kunt bijdragen aan de meest unieke BBQ-ervaringen.

Word onderdeel van ons team en laat samen met ons de BBQ-vlammen hoog oplaaien. Solliciteer vandaag nog bij Smokey Goodness en maak deel uit van een badass crew die de BBQ-wereld veroverd!

Smokey Goodness website

Jord over Smokey Goodness:

Je staat te trappelen om je sollicitatie te sturen. Heel goed. Om je nog dat laatste beetje te overtuigen (alhoewel we denken dat dat niet eens meer hoeft), legt onze captain Jord Althuizen in onderstaande video uit waar het concept Smokey Goodness voor staat.

Bereikbaarheid

Smokey Goodness is uitstekend bereikbaar of je nu met de auto (vlak bij de A13), openbaar vervoer (6 minuten vanaf station Delft-Zuid) of lopend komt, you will get to BBQ-heaven!

Auto

Rotterdamseweg 374
2629 HG Delft

Uitstekend te bereiken vanaf de A4, A13 en A20. Parkeren kan gratis bij ons voor de deur of op het L&R terrein van de TU.

OV

Bus: Bushalte Delft Kluyverweg, daarna twee minuten lopen.

Trein: Station Delft-Zuid, daarna circa zes minuten lopen. Plan hier je OV route: 9292.nl

Wij zoeken teammembers voor

We like talent

Staat jouw droom job er niet bij? stuur ons dan een open sollicitatie.

Vind je zelf dat je nogal getalenteerd bent, overtuig ons dan! Stuur je CV met een super dikke motivatiebrief, foto, video (maakt ons niet uit), waarvan wij overdonderd worden en jou uitnodigen voor een meet up.

Lees meer