Als (aankomend) Sous Chef werk je onder leiding van de Head Chef en je collega Sous Chef mee in de vurige keuken van Black Smoke Rotterdam. Samen produceer je de lekkerste BBQ-gerechten efficiënt en voedselveilig, denk je mee in het bedenken van menukaarten, chef specials en de planning en uitvoering van events. Tijdens afwezigheid van de chef voer jij de leiding en borg je door gepassioneerde aansturing van je team de kwaliteit van product en service.
Je beschikt over een goede basis culinaire creativiteit en ondersteunt het keukenteam met de per kwartaal wisselende menukaarten. Je hebt een goede kennis van vlees en vuur maar staat ook voor indrukwekkende vis en groente bereidingen. Heb je al leidinggevende ervaring? Skip dan ‘aankomend’, ben je nu zelfstandig werkend kok of chef de partie en wil jij de next step maken? Dan nemen we je onder onze vlammende vleugels en gaan jou opleiden tot volwaardig sous chef.
WERKZAAMHEDEN
Je honger is onstilbaar, je wilt altijd meer leren, beter koken en nieuwe bereidingen uitproberen. Koken met hout gestookt vuur doe je graag en je bent gek op de smaken en structuren die je met vuur in je gerechten krijgt. Je bent een key player in het team en beschikt over de people skills om gezamenlijk iedere dag weer op topniveau te presteren.
NEED TO HAVE
NICE TO HAVE