SMOKEY GOODNESS

Na jaren vol ongeloof tuinfeestjes bezocht te hebben waar verkoolde stukjes taai vlees op aangebrande stokjes als zijnde feestelijke maaltijd de BBQ-chef special bleken te zijn, besloot Jord Althuizen dat dit beter kon. Niet alleen kon dit ook beter, het kon ook mooier en vooral smakelijker. Zo ontstond het idee om Nederland BBQ-proof te maken. Met zijn vlees-evangelische kruistocht, een Amerikaans “big, bigger, biggest” smoker en een handje vol vurige trouwe volgelingen ontpopte dit idee zich tot werkelijkheid. Smokey Goodness was geboren en al gauw bleek Nederland hier klaar voor. De BBQ-hype ontstond en Smokey Goodness explodeerde.

Na het veroveren van de huiselijke kringfeestjes gingen de poorten naar de grote festivals wagenwijd open en liep het handje vol volgelingen uit de klauwen tot een heus BBQ-catering bedrijf.

Nu, anno 2019, spreken wij niet alleen maar van cateren a la BBQ-stijl. Met Jord aan het roer als kapitein alias BBQ-Guru a.k.a. de vuurvaste hand van God zelve staat de Smokey Crew garant voor het geven van workshops, het bedenken van de gerechten voor de Smokey Goodness kookboeken, het ontwikkelen van eigen producten en het bijna dagelijks uitvliegen door de gehele Benelux om het woord des proteïne te verkondigen.

Van het grovere festival werk op Lowlands tot aan een sitdown diner voor honderden mensen en van een onvergetelijke bruiloft in Lunteren tot aan een Rib Fest bij de Mancave van Smokey te Delft: Smokey Goodness is niet meer weg te denken uit het ooit zo verkoolde Nederland.

Zoveel mooie momenten gehad, die zijn niet op 1 rib te tellen.

~Lesley

Smokey Goodness is als thuiskomen in een warm badje!

 

 

~ Rokus

Smokey Goodness, my kind of chicken!

 

 

 

~ Señor Fifi

Mijn motto? Meer vuur, meer beter!

 

 

 

~Roland

SOLLICITEER NU