MEDEWERKER BEDIENING

In de bediening werken is een kunst en jij bent de meesterschilder. Bedienen moet je in het bloed zitten, want als direct contactpersoon met de gasten heb jij de mooie, maar ook zware taak, de gasten met een ultiem blij gevoel uit te zwaaien nadat je ze de dag van hun leven hebt bezorgt. Je draagt niet alleen borden en dienbladen, je draagt ook de prachtige last op jouw schouders van het visitekaartje van Black Smoke te zijn. Always with smile, all day, every day!

BLACK SMOKE

Let’s turn up the heat! Na Antwerpen brengt Black Smoke haar serious BBQ sinds 2019 naar Rotterdam. Het door BBQ lovers geliefde rokerige bolwerk bestaande uit een flinke bar, BBQ-restaurant én zomers terras mixt American BBQ traditions met lokale invloeden en een ruig interieur voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.

De pitmasters temmen hier de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ en ‘hot & fast’ internationale grill gerechten de menukaart domineren en barmannen shaken, stirren en tappen er lustig op los met craft cocktails en quality brews. Op het terras tref je een aantal vurige speeltjes vanwaar in de zomer een bijzondere kaart gevlamd wordt.

Black Smoke is het resultaat van twee vurige vrienden die de handen ineen hebben geslagen: Kasper Stuart (Antwerpse Horeca icoon en trainer van bartenders met wereldfaam) en Jord Althuizen (bekend van o.a. Smokey Goodness catering & boeken en RTL4’s Grillmasters). Zij nodigen jou uit om deel uit te maken van een avontuurlijk team dat Rotterdam opnieuw flink gaat uitroken.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Black Smoke Rotterdam zal jouw thuishaven worden. In al zijn glorie pas jij perfect bij de stoere en unieke omgeving waar jij vele harten zal doen smelten. Met overzicht en een open houding bepaal jij hoe het verblijf van de gasten zal zijn. Too much pressure?

WERKZAAMHEDEN

  • jij weet als geen ander wat time management is en vliegt tussen tafels en stoelen door
  • je ontvangt de gasten alsof het jouw gasten zijn
  • neemt bestellingen op en brengt deze zelf ook naar de tafels
  • je ondersteunt de gasten met een keuze maken
  • draagt zorg voor een opgeruimde omgeving
  • start de zaak op en/of sluit de zaak af
  • ondersteunt het bar- en keukenpersoneel waar nodig

KANDIDAATPROFIEL

MUST HAVE

  • Een positieve can do houding
  • Beheersing van HACCP
  • Enkele jaren werkervaring in de horeca
  • Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift
  • zoekt uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzen, producten e.d.
  • Een drang om te leren en deze dorst nooit compleet kunnen lessen

NICE TO HAVE

  • Sociale hygiëne
  • BHV
  • een tattoo met: “gastvrijheid & service”

WIJ BIEDEN JOU

  • Een full- of parttime baan
  • Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en budget is gereserveerd
  • Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde
  • De kans om in een uniek vuur gestookte restaurant te werken
  • 5 weken betaalde vakantie 
  • Bedrijfsfitness bij het sportcentrum op de Van Nelle Fabriek op kosten van de zaak
  • Een dynamische baan waarin alle aspecten rondom koken met rook en vuur voorbijkomen
  • Een bruto uurloon of maandsalaris dat hoger ligt dan Horeca CAO, 8% vakantiegeld en de bedrijfsbijdrage voor het Horeca Pensioenfonds

FULLTIME: 

  • Brutosalaris van €2.050,- tot €2.300,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd, niveau en gerelateerde werkervaring.

PARTTIME UURLOON*: 

  • 15 jaar €7,00 per uur (na 200 uur €8,16) + fooi
  • 16 jaar €8,00 per uur (na 200 uur €9,16) + fooi
  • 17 jaar €10,00 per uur (na 200 uur €11,15) + fooi
  • 18 jaar: €11,00 per uur (na 200 uur €12,15) + fooi
  • 19 jaar: €12,50 per uur (na 200 uur €13,65) + fooi
  • 20 jaar: €14,00 per uur (na 200 uur €15,14) + fooi
  • 21 jaar+ : €15,00 per uur (na 200 uur €16,14) + fooi

*  Dit is wat je maandelijks per uur bruto (voor belasting) uitbetaald krijgt, dit loon is inclusief vakantiegeld en uitbetaalde vakantiedagen.

SOLLICITEER NU