VLAMMENDE OPROEPKRACHT

Altijd al benieuwd geweest hoe de backstage er uit ziet op de grote festivals of hoe het er aan toegaat in het heetste BBQ restaurant van Nederland? Is het bedwingen van vuren jouw passie of ben jij de vrolijkheid zelve in de horeca? Ben jij van plan lekker veel uurtjes te maken en geld te verdienen? Dan is er zeker een warm plekje voor jou in onze rokerige crew!

SMOKEY GOODNESS

Wil jij een afwisselende baan en veel ervaring opdoen bij de heetste BBQ bedrijven van Nederland? Lees dan snel verder, word crew member en ga aan de slag bij zowel Smokey Goodness als Black Smoke als vlammende oproepkracht.

SMOKEY GOODNESS
Smokey Goodness is het barbecue cateringbedrijf van Jord Althuizen en zijn crew, een stel pyro-culinaire avonturiers met een voorliefde voor koken met vuur. De catering van Smokey Goodness is een beleving die alle zintuigen prikkelt. Onze grote in het oog springende smoker’s en BBQ’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Smokey Goodness is fan van de “rough kitchen”: stoere mannen en vrouwen, open vuur, kraakverse groenten, duurzaam vlees en vis en een hoop spektakel. Alles geven we een onvervalste BBQ smaak door met vuur en rook onze gerechten de echte Smokey signature te geven.

Zo kan jij aan de slag als pitmaster (bbq chef), sales tijger (verkopen van items) of als smeerkees (beleggen van bbq sandwiches). We bieden een goede beloning en je zal nergens een leukere horeca-familie vinden als bij ons.

BLACK SMOKE
Na Antwerpen brengt Black Smoke haar serious BBQ sinds 2019 naar Rotterdam. Het door BBQ lovers geliefde rokerige bolwerk bestaande uit een flinke bar, BBQ-restaurant én zomers terras mixt American BBQ traditions met lokale invloeden en een ruig interieur voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.

De pitmasters temmen hier de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ en ‘hot & fast’ internationale grill gerechten de menukaart domineren en barmannen shaken, stirren en tappen er lustig op los met craft cocktails en quality brews. Op het terras tref je een aantal vurige speeltjes vanwaar in de zomer een bijzondere kaart gevlamd wordt.

Black Smoke is het resultaat van twee vurige vrienden die de handen ineen hebben geslagen: Kasper Stuart (Antwerpse Horeca icoon en trainer van bartenders met wereldfaam) en Jord Althuizen (bekend van o.a. Smokey Goodness catering & boeken en RTL4’s Grillmasters). Zij nodigen jou uit om deel uit te maken van een avontuurlijk team dat Rotterdam opnieuw flink gaat uitroken.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat ga je doen? Je kunt gaan knallen op festivals (o.a. Concert at sea, Down the rabbit hole, Lowlands), meedraaien met gave evenementen/caterings op locatie of bij ons BBQ walhalla in Delft of je gaat er vol voor en ondersteund onze keuken of bediening bij Black Smoke in Rotterdam. Dit alles op oproepbasis, dus als jij kan, hebben wij werk. Wil je even niks, dan ben je ons ook niks verplicht. Lekker toch?

WERKZAAMHEDEN

  • Voorbereiden en bereiden van gerechten in Delft, Rotterdam of op locatie (als je kan koken!)
  • Het verkopen van onze producten op festivals (als je muntjes kan binnen harken!)
  • Het assisteren van onze chefs: De Pitmasters (als je wilt leren BBQ’en!)
  • Assisteren van gasten bij catering buffetten (als je die eeuwige glimlach hebt!)
  • Op- en afbouwen van festivals en evenementen (als crea-bea of als spierbundel!)
  • Bewaken van de teamspirit (voor die niet-einzelgangers!)

KANDIDAATPROFIEL

MUST HAVE

  • Jong van geest
  • Een positieve “can do-houding”
  • Werkervaring in de horeca
  • Jij vindt het leuk om tijdens meerdaagse festivals op crew-camping te overnachten.
  • Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift

NICE TO HAVE

  • Rijbewijs (B/BE)
  • Een horeca gerelateerde opleiding

WIJ BIEDEN JOU

  • Een bijbaan op basis van oproepkracht
  • Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en budget is gereserveerd
  • Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde
  • Free food!
  • Een bruto uurloon dat flink hoger ligt dan Horeca CAO:

15 jaar: €4,50 per uur (normaal €3,10)

16 jaar: €6,00 per uur (normaal €3,57)

17 jaar: €6,75 per uur (normaal €4,09)

18 jaar: €7,50 per uur (normaal €5,17)

19 jaar: €8,50 per uur (normaal €6,20)

20 jaar: €10,50 per uur (normaal €8,27)

21 jaar+ : €12,50 per uur (normaal €10,34)

SOLLICITEER NU