VLAMMENDE OPROEPKRACHT

Altijd al benieuwd geweest hoe het er aan toegaat in het heetste BBQ restaurant van Nederland? Is het bedwingen van vuren jouw passie of ben jij de vrolijkheid zelve in de horeca? Ben jij van plan lekker veel uurtjes te maken en geld te verdienen? Dan is er zeker een warm plekje voor jou in onze rokerige crew!

BLACK SMOKE

Wil jij een afwisselende baan en veel ervaring opdoen bij de heetste BBQ bedrijven van Nederland? Lees dan snel verder, word crew member en ga aan de slag bij zowel Smokey Goodness als Black Smoke als vlammende oproepkracht.

BLACK SMOKE
Na Antwerpen brengt Black Smoke haar serious BBQ sinds 2019 naar Rotterdam. Het door BBQ lovers geliefde rokerige bolwerk bestaande uit een flinke bar, BBQ-restaurant én zomers terras mixt American BBQ traditions met lokale invloeden en een ruig interieur voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.

De pitmasters temmen hier de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ en ‘hot & fast’ internationale grill gerechten de menukaart domineren en barmannen shaken, stirren en tappen er lustig op los met craft cocktails en quality brews. Op het terras tref je een aantal vurige speeltjes vanwaar in de zomer een bijzondere kaart gevlamd wordt.

Black Smoke is het resultaat van twee vurige vrienden die de handen ineen hebben geslagen: Kasper Stuart (Antwerpse Horeca icoon en trainer van bartenders met wereldfaam) en Jord Althuizen (bekend van o.a. Smokey Goodness catering & boeken en RTL4’s Grillmasters). Zij nodigen jou uit om deel uit te maken van een avontuurlijk team dat Rotterdam opnieuw flink gaat uitroken.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat ga je doen? Je kunt gaan knallen tijdens het ondersteunen van onze keuken of aan het werk als bedienen personeel bij Black Smoke in Rotterdam. Dit alles op oproepbasis, dus als jij kan, hebben wij werk. Wil je even niks, dan ben je ons ook niks verplicht. Lekker toch?

WERKZAAMHEDEN

  • Voorbereiden en bereiden van gerechten in Rotterdam (als je kan koken!)
  • Het assisteren van onze chefs: De Pitmasters (als je wilt leren BBQ’en!)
  • Helpen in de bediening (als je een eeuwige glimlach hebt!)
  • Bewaken van de teamspirit (voor die niet-einzelgangers!)

KANDIDAATPROFIEL

MUST HAVE

  • Jong van geest
  • Een positieve “can do-houding”
  • Werkervaring in de horeca
  • Jij vindt het leuk om tijdens meerdaagse festivals op crew-camping te overnachten.
  • Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift

NICE TO HAVE

  • Rijbewijs (B/BE)
  • Een horeca gerelateerde opleiding

WIJ BIEDEN JOU

  • Een bijbaan op basis van oproepkracht
  • Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en budget is gereserveerd
  • Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde
  • Free food!

Een bruto uurloon dat hoger ligt dan Horeca CAO:

  • 15 jaar €4,50 per uur (na 200 uur €5,50)
  • 16 jaar €6,00 per uur (na 200 uur €7,00)
  • 17 jaar €6,75 per uur (na 200 uur €7,75)
  • 18 jaar: €7,75 per uur (na 200 uur €8,50)
  • 19 jaar: €8,50 per uur (na 200 uur €9,50)
  • 20 jaar: €10,00 per uur (na 200 uur €11,00)
  • 21 jaar+ : €11,00 per uur (na 200 uur €12,50)

SOLLICITEER NU