BLACK SMOKE
Black Smoke is het vurige BBQ restaurant en bar concept van Jord Althuizen en Kasper Stuart. Met locaties in Rotterdam en Antwerpen zijn we uit op een vurig avontuur met grensverleggende BBQ, blow-your-socks-off cocktails en speciality brews!
Als een Rotterdam Hot Spot we’re on fire en we zijn ons team aan het uitbreiden.
Werken bij BS is meer dan een job, it’s a lifestyle! Pitmasters, bartenders, bediening, keuken assistenten – samen maken we one helluva good time. Je maakt onderdeel uit een crew die zich door geen slag, stoot of tegenslag laat weerhouden.
VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als Assistent Bedrijfsleider ben je meewerkend voorman en ziet samen met de bedrijfsleider toe op de dagelijkse aansturing en uitvoering van de barmedewerkers en bediening. Samen met de bedrijfsleider, coach en motiveer je het team barmannen, barbacks, bedieningsmedewerkers en terrastoppers om er iedere dag vol voor te gaan en service te verlenen. Je kickt op een stevige rush waarbij je hands on met het team op de vloer staat en ‘lead by example’. Je beschikt over een goede hospitality basis en bouwt mee aan de menu- en procedure kennis van het team. Je hebt goede kennis van gastvrijheid, eten & drinken en klachtenafhandeling.
MANAGEMENTWERKZAAMHEDEN
- Je ziet toe op een optimale planning en verloop van reserveringen, boekingen en walk ins
- Tijdens openingsuren beantwoord je de telefoon en verwerkt reserveringverzoeken
- Je verzorgt voor een optimaal verloop en spreiding van het servies, communiceert met de keuken voor een gedegen spreiding van uitvragen van gerechten
- Je verzorgt trainingen voor het personeel en toets periodiek de kennis van jouw team
- toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, allergieën en werk- en presentatiemethoden.
- inkopen van benodigde producten en ingrediënten;
- (laten) controleren van ontvangen en opgeslagen grondstoffen;
- controleren pakbonnen & prijzen leveranciers
- bewaken van de verantwoorde doorstroming (FIFO)
ALGEMENE WERKZAAMHEDEN
- gedurende het servies bedien je samen met het team de gasten
- Op de foto gaan met enthousiaste gasten
KANDIDAATPROFIEL
Je honger is onstilbaar, je wilt altijd meer leren, beter worden in het bedienen van jouw team en onze gasten. De stoere keuken van Black Smoke en de uitdagende events en barnights zijn je lust en je leven. Je bent een key player in het team en beschikt over de people skills om gezamenlijk iedere dag weer op topniveau te presteren.
MUST HAVE
- MBO / HBO opleiding gericht op gastvrijheid en hospitality
- Aantoonbare ervaring als leidinggevende in een professionele werkomgeving
- Goede beheersing van Microsoft Excel en Word
- Beheersing van HACCP
- Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift
NICE TO HAVE
- Voorliefde en vergaande interesse voor barbecueën, roken en grillen.
- Leermeerster certificaat
- Sociale hygiëne
WIJ BIEDEN JOU
- Een werkplek waar jij jezelf mag zijn! Heb je een Attitude? Hell yeah! Zolang je gastvrij bent, is er plek voor je.
- Werken in een van Rotterdam’s hottest spots!
- Kan sporten op onze kosten in het sportcentrum op de Van Nelle Fabriek.
- Gratis diner krijgt tijdens je werk en uiteraard kan na-borrelen.
- Jouw kennis over eten, drank en de horeca kan verbreden door tastings en trainingen.
- Van alle leeftijden mag zijn! Is je studietijd al lang voorbij? No worries! Zolang je positieve energie hebt en gastvrij bent, ben je welkom!
- Afwisselend werk gaat doen; geen dag is hetzelfde.
- 5 weken vakantie hebt (afhankelijk van je dienstverband).
- Een bruto maandsalaris dat hoger ligt dan Horeca CAO (€2.350 – €2.750), 8% vakantiegeld, vette fooi en de bedrijfsbijdrage voor het Horeca Pensioenfonds.
- De leukste BBQ fans en gasten gaat serveren!
- Een Smoking Perks card krijgt: 20% korting op Smokey products in de webshop & 20% korting bij Black Smoke op woensdag & donderdag tot 4 personen (restrictions apply).