BLACK SMOKE
BLACK SMOKE
Let’s turn up the heat! Na Antwerpen brengt Black Smoke haar serious BBQ sinds 2019 naar Rotterdam. Het door BBQ lovers geliefde rokerige bolwerk bestaande uit een flinke bar, BBQ-restaurant én zomers terras mixt American BBQ traditions met lokale invloeden en een ruig interieur voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
De pitmasters temmen hier de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ en ‘hot & fast’ internationale grill gerechten de menukaart domineren en barmannen shaken, stirren en tappen er lustig op los met craft cocktails en quality brews. Op het terras tref je een aantal vurige speeltjes vanwaar in de zomer een bijzondere kaart gevlamd wordt.
Black Smoke is het resultaat van twee vurige vrienden die de handen ineen hebben geslagen: Kasper Stuart (Antwerpse Horeca icoon en trainer van bartenders met wereldfaam) en Jord Althuizen (bekend van o.a. Smokey Goodness catering & boeken en RTL4’s Grillmasters). Zij nodigen jou uit om deel uit te maken van een avontuurlijk team dat Rotterdam opnieuw flink gaat uitroken.
VERANTWOORDELIJKHEDEN
Black Smoke Rotterdam zal jouw thuishaven worden. In al zijn glorie pas jij perfect bij de stoere en unieke omgeving waar jij vele harten zal doen smelten. Shaken, burnen, off of on the rocks: van een goede show is deze bar niet vies. Vlammen in de horeca krijgt een nieuwe betekenis!
WERKZAAMHEDEN
MANAGERIAL:
- het arendsoog achter de bar
- je ondersteunt de General Manager en werkt nauw samen met het barteam, bedienend- en keukenpersoneel
- verantwoordelijk voor optimale barvoorraad (bestellingen, stocktellingen, structuur en organisatie)
- Ontwikkelen van de nieuwe drank specials en drankenkaart
- Onderhouden van contacten met onze beverage partners, inspelen op acties en activaties
- controleren en verantwoorden van gebruikte dranken/grondstoffen en ontvangsten (beverage cost control)
OPERATIONAL:
- verzorgen van de mise en place, zoals nalopen van bar en zitgedeelte
- afruimen en in presentabele staat houden van de bar en omgeving
- opruimen en schoonmaken van de werkruimten en bar apparatuur na diensttijd
- doorgeven of zelf klaarmaken van bestellingen
- geven van informatie aan en onderhouden van gasten aan de bar
KANDIDAATPROFIEL
MUST HAVE
- Een uitgebreide kennis in de wereld van (non-)alcoholische versnaperingen
- Een positieve can do houding
- Beheersing van HACCP
- Enkele jaren werkervaring in de horeca
- Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift
- zoekt uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzen, producten e.d.
- Een drang om te leren en deze dorst nooit compleet kunnen lessen
NICE TO HAVE
- Sociale hygiëne
- BHV
WIJ BIEDEN JOU
- Een fulltime baan
- Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en budget is gereserveerd
- Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde
- De kans om in een uniek vuur gestookte restaurant te werken
- 5 weken betaalde vakantie
- Brutosalaris van €2.100,- tot €2.600,- bruto per maand afhankelijk van niveau en gerelateerde werkervaring, 8% vakantiegeld en de bedrijfsbijdrage voor het Horeca Pensioenfonds.
- Bedrijfsfitness bij het sportcentrum op de Van Nelle Fabriek
- Een dynamische baan waarin alle aspecten rondom shaken, stirren en koken met rook en vuur voorbijkomen