BLACK SMOKE
Let’s turn up the heat! Na twee succesvolle jaren vlammen in Antwerpen brengt Black Smoke haar serious BBQ in 2019 naar Rotterdam. Het door Venuez tot ‘best hospitality concept’ bekroonde bolwerk bestaande uit een flinke bar, BBQ-restaurant én zomers terras gaat ook in Nederland de restaurantscene flink opstoken. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden en een ruig interieur voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
De pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ en ‘hot & fast’ internationale grill gerechten de menukaart domineren en barmannen shaken, stirren en tappen er lustig op los met craft cocktails en quality brews. Op het terras tref je een aantal vurige speeltjes vanwaar in de zomer een bijzondere kaart gespeeld gaat worden.
Black Smoke is het resultaat van twee vurige vrienden die de handen ineen hebben geslagen: Kasper Stuart (Antwerpse Horeca icoon en trainer van bartenders met wereldfaam) en Jord Althuizen (bekend van o.a. Smokey Goodness catering & boeken en RTL4’s Grillmasters). Zij nodigen jou uit om deel uit te maken van een avontuurlijk team dat Rotterdam eens flink gaat uitroken.
VERANTWOORDELIJKHEDEN
De thuisbasis is Black Smoke Rotterdam. Vanuit hier verricht je alle schoonmaakwerkzaamheden en ben jij in charge om de keuken en bijbehorende ruimtes schoon en opgeruimd te houden. Daarnaast assisteer je de koks met allerhande keukenwerkzaamheden.
WERKZAAMHEDEN
- Wegwerken van de dagdagelijkse afwas afkomstig van keukenwerkzaamheden en uit het restaurant.
- Naleven van HACCP-regels
- Schoon en opgeruimd houden van de werkplekken, magazijn, koelingen en toiletten.
KANDIDAATPROFIEL
MUST HAVE
- Een positieve can do houding
- Beheersing van HACCP
- Enkele jaren werkervaring in de horeca
- Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift
NICE TO HAVE
- Rijbewijs
- Sociale hygiëne
WIJ BIEDEN JOU
- Een fulltime of parttime baan
- Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en budget is gereserveerd
- Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde
- De kans om in een uniek vuur gestookte keuken te werken
- 5 weken betaalde vakantie
- Brutosalaris van €1.750 tot €2.050,- bruto per maand afhankelijk van niveau en gerelateerde werkervaring, 8% vakantiegeld en de bedrijfsbijdrage voor het Horeca Pensioenfonds.
- Bedrijfsfitness bij het sportcentrum op de Van Nelle Fabriek
- Een dynamische baan waarin alle aspecten rondom koken met rook en vuur voorbijkomen