BARMAN

Lig jij zelfs diep in de nacht nog de ingrediënten van een Old Fashioned te brabbelen? Heb je van die shaker arms met de vingervlugheid van een pickpocket? Ben jij een oprechte ijsbreker? Kom dan onze gasten verbazen en laat ze aan jouw lippen hangen! Een barman bij Black Smoke is niet zo maar een barman: Het is de crème de la crème van dorstig Nederland, het boegbeeld van fantastische avond uit en een rolmodel voor alles wat ook maar een beetje sexy smaakt.

BLACK SMOKE

Let’s turn up the heat! Na twee succesvolle jaren vlammen in Antwerpen brengt Black Smoke haar serious BBQ in 2019 naar Rotterdam. Het door Venuez tot ‘best hospitality concept’ bekroonde bolwerk bestaande uit een flinke bar, BBQ-restaurant én zomers terras gaat ook in Nederland de restaurantscene flink opstoken. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden en een ruig interieur voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.

De pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ en ‘hot & fast’ internationale grill gerechten de menukaart domineren en barmannen shaken, stirren en tappen er lustig op los met craft cocktails en quality brews. Op het terras tref je een aantal vurige speeltjes vanwaar in de zomer een bijzondere kaart gespeeld gaat worden.

Black Smoke is het resultaat van twee vurige vrienden die de handen ineen hebben geslagen: Kasper Stuart (Antwerpse Horeca icoon en trainer van bartenders met wereldfaam) en Jord Althuizen (bekend van o.a. Smokey Goodness catering & boeken en RTL4’s Grillmasters). Zij nodigen jou uit om deel uit te maken van een avontuurlijk team dat Rotterdam eens flink gaat uitroken.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Black Smoke Rotterdam zal jouw thuishaven worden. In al zijn glorie pas jij perfect bij de stoere en unieke omgeving waar jij vele harten zal doen smelten. Shaken, burnen, off of on the rocks: van een goede show is deze bar niet vies. Vlammen in de horeca krijgt een nieuwe betekenis!

WERKZAAMHEDEN

  • controleren en verantwoorden van gebruikte dranken/grondstoffen en ontvangsten
  • afruimen en in presentabele staat houden van de bar en omgeving
  • opruimen en schoonmaken van de werkruimten en barapparatuur na diensttijd
  • verzorgen van de mise en place, zoals nalopen van bar en zitgedeelte
  • aanvullen van de barvoorraad door het halen en inruimen van benodigde artikelen
  • doorgeven of zelf klaarmaken van bestellingen
  • geven van informatie aan en onderhouden van gasten aan de bar

KANDIDAATPROFIEL

MUST HAVE

  • Een uitgebreide kennis in de wereld van (non-)alcoholische versnaperingen
  • Een positieve can do houding
  • Beheersing van HACCP
  • Enkele jaren werkervaring in de horeca
  • Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift
  • zoekt uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzen, producten e.d.
  • Een drang om te leren en deze dorst nooit compleet kunnen lessen

NICE TO HAVE

  • Sociale hygiëne
  • BHV

WIJ BIEDEN JOU

  • Een fulltime baan
  • Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en budget is gereserveerd
  • Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde
  • De kans om in een uniek vuur gestookte restaurant te werken
  • 6 weken betaalde vakantie (gesloten tijdens kerst en oud en nieuw)
  • Bedrijfsfitness bij het sportcentrum op de Van Nelle Fabriek
  • Een dynamische baan waarin alle aspecten rondom koken met rook en vuur voorbijkomen
  • Een bruto uurloon dat flink hoger ligt dan Horeca CAO, 8% vakantiegeld en de bedrijfsbijdrage voor het Horeca Pensioenfonds:

18 jaar: €7,50 per uur (normaal €4,91)

19 jaar: €8,50 per uur (normaal €5,89)

20 jaar: €10,00 per uur (normaal €7,86)

21 jaar+ : €11,00 per uur (normaal €9,82)

SOLLICITEER NU